ΜΕΝΟΥ
ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Πολιτική Επιστροφών

Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε.

Μοναδική υποχρέωσή σας να επιστραφούν τα προϊόντα στην αρχική συσκευασία τους (συν τα δώρα εάν υπάρχουν) στην αρχική τους κατάσταση (αφόρετα, άπλυτα, με τα καρτελάκια τους) μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπλήρωση του τηλεφώνου. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές στα κοσμήματα και στα προϊόντα bridal.
Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και η διαδικασία πρέπει να γίνει μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών ACS COURIER. Επιπλέον δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος (κατά τη διαδικασία της επιστροφής) .

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Το esmerald.gr πωλεί μόνο προϊόντα σε άψογη κατάσταση, αν κατ εξαίρεση παραλάβετε προϊόν με κάποιο ελάττωμα, τα έξοδα αποστολής σε εμάς τα επιβαρύνεται το esmerald.gr , επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email info@esmerald.gr ή τηλεφωνικώς στο 2310321244.

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος , η επιστροφή χρημάτων (τα μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται, για παράδειγμα σε ποσό που έχετε επιβαρυνθεί +3€ και αφορά αγορές κάτω των 54€, θα σας επιστραφεί μόνο η αξία προϊόντος) θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος . Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, στείλτε μας στο info@esmerald.gr έναν λογαριασμό τραπέζης σε ηλεκτρονική μορφή IBAN.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος με έκπτωση, η επιστροφή γίνεται με την τιμή της αγοράς και όχι με της αρχικής τιμής.